Suriye'ye saldırırsan kızın tecavüze uğrar!

İRANLI analist Ali Rıza Forgani, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda Obama'nın kızlarından birinin kaçırılıp tecavüze uğrayacağını ileri sürdü.
Suriye'ye saldırırsan kızın tecavüze uğrar!
2020-05-01 19:12:43   Güncelleme: 2020-05-12 19:28:03    

İran'da geçmişte valilik yapmış bir siyasi yorumcu, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda ABD Başkanı Obama'nın kızlarından birinin kaçırılıp tecavüze uğrayacağını ve dünyada ABD vatandaşlarına saldırılar düzenleneceğini öne sürdü.

İRANLI analist ve ülkenin güneyindeki Kiş vilayetinin eski valisi Ali Rıza Forgani, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda ABD Başkanı Barack Obama'nın kızlarından birinin kaçırılıp tecavüze uğrayacağını ileri sürdü. Obama'nın Malia (14) ve Sasha (12) isimli iki kızı var.

Washington merkezli ve ABD sağına yakın The Daily Caller sitesinin haberine göre Forgani ayrıca şu ifadeleri kullandı: 'Umarım Obama Suriye'ye saldıracak kadar dik kafalı olur. Biz de böylece ABD'nin çıkarlarının yok olduğunu görürüz.'

21 SAATTE KAÇIRILIRLAR

'Suriye'ye saldırdıktan sonra sadece 21 saat içinde her ABD bakanının, dünyadaki Amerikan elçilerinin, Amerikan askeri komutanlarının bir aile üyesi kaçırılacak. Ve 18 saat sonra ampüte edildikleri videolar dünyada yayılacak.'

Vehaber Menu