Opel Halk TV'ye reklam verdi, Twitter karıştı!

Halk TV'ye ilk kez reklam veren kurumsal şirket olan Opel, sosyal medyada gecenin konusu oldu.
Opel Halk TV'ye reklam verdi, Twitter karıştı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Yayın hayatına başladığı günden bu yana ilk kez kurumsal bir firma tarafından reklam verilen Halk TV, sosyal medyada gecenin konusu oldu. Dünyaca ünlü otomobil şirketi Opel'in reklamlarının yayınlanmaya başladığı Halk TV, Twitter ’da en çok konuşulan konular arasına girdi.

TWITTER'IN ZİRVESİNE YERLEŞTİ

Twitter'da #halkınopeli hashtag'iyle başlatılan tartışma kısa sürede trend listesine yükselirken; 'Cesaretinden ötürü tebrikler Opel' ve 'Bundan sonra HALK TV'ye reklam verenleri trend yapalım' tarzında yorumlar paylaşıldı.

Halk TV Yayın Yönetmeni Hakan Aygün markanın kanala reklam vermesini şu sözlerle yorumladı: 'Halk TV'ye reklam veren ilk büyük kuruluş 'Opel' oldu! Yakalanan yüksek reyting ve AB grubundaki ezici üstünlükle tüm reklamverenlerin eli kulağında! Opel, Halk TV'te verdiği reklamla sosyal medyada en favori kurum haline geldi.'

TÜY DÖKÜCÜ KREM REKLAMLARI ESPRİ KONUSU OLMUŞTU

Gezi eylemleri sırasında yaptığı yayınlarla adından söz ettiren ve kısa bir süre zarfında sadık bir izleyici kitlesine sahip olan Halk TV, bugüne kadar birçok espriye de konu olan 'tüy dökücü krem' ve 'bayrak seti' reklamlarıyla ayakta duruyordu. Opel'in bu hamlesinin ardından diğer kurumsal firmalardan da benzer bir hamle gelip, gelmeyeceği ise merak konusu.

Halk TV'nin ilk kurumsal reklamını almasıyla ilgili Twitter'da yapılan başlıca yorumlar ise şu şekilde;

Atilla Sertel Opel kuruluşunu kutluyorum. Halk Tv'ye ilan vermişler. Darısı diğer firmalara... Halk TV izleniyorsa neden reklam almasın?

Hakan Atalay ‏
Opel firmasını İktidarın bütün baskılarına rağmen Halk Tv'ye reklam verdiği için kutluyorum.Bundan sonraki arabam Opel Marka olacak...

Aytaç Koçak
Opel ile gurur duydum. Halk tv'ye sponsorluk vermiş, iyi ki Opel Astra almışız :) #halkınOpeli #halktv

Eren Şendur
Halk tv ye reklam verme cesaretinden dolayı tebrikler opel..demek ki doğru karar vermişim #bundansonrakiarabamopelolacak bu da Opel zaten :)
Vehaber Menu