Özbek kadın, evlerinde çalıştığı anne- kızın yemeğine uyku ilacı kattı

Bursa'da, Özbekistan uyruklu Sarvinoz I. (28), evlerinde çalıştığı E.Ç. adlı kadın ile annesi M.T.’yi içerisine uyku ilacı kattığı menemenle uyutarak yaklaşık 1 kilo altın ve 15 bin TL nakit parayı çalarak kaçtı. Şüphelinin evden bir çantayla çıktığı anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Polis, hırsızlık şüphelisi kadını yakalamak için çalışma başlattı.
Özbek kadın, evlerinde çalıştığı  anne- kızın yemeğine uyku ilacı kattı
2021-04-13 12:54:02   Güncelleme: 2022-03-30 06:08:14     DHA

Olay, 5 Nisan’da Kestel ilçesi Yeni Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçi ailesi, evlerinde yardımcı olması amacıyla bir tanıdıklarının tavsiyesiyle Özbekistan uyruklu Sarvinoz I. ile anlaştı. Sarvinoz I., 29 Mart’ta İstanbul’dan Bursa’ya gelerek, ailenin evinde çalışmaya başladı. İddiaya göre 5 Nisan sabahı Sarvinoz I., kahvaltı için hazırladığı menemenin içerisine uyku ilacı kattı. Evde bulunan E.Ç. ile annesi M.T., bir süre sonra uykuya daldı. Sarvinoz I., evde bulunan yaklaşık 1 kilo altın ve 15 bin TL parayı alarak çantaya doldurdu, ardından da başörtüsü takarak, evden çıktı.

İslam Çiftçi, anne ve anneannesinin bulunduğu odanın kapısının kilitli olduğunu öğrenince eve geldi. Sarvinoz I.’nın evde olmadığı fark eden İslam Çiftçi, para ve altınları kontrol etti. Para altınların çalındığını gören Çiftçi, polise haber verdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden elinde çantayla çıktığı belirlenen Sarvinoz I.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Vehaber Menu