Psikolog: Amber Heard'de borderline ve histriyonik kişilik bozukluğu var

2017’de boşanan Hollywood yıldızları Johnny Depp (58) ile Amber Heard’ün (36) evliliklerindeki şiddet suçlamalarıyla ilgili davaları sürüyor. Dünkü duruşmada adli psikolog Dr. Shannon Curry’nin Depp’in tanığı olarak verdiği ifade tartışma yarattı. Çünkü Curry kamuya açık yargılamada aktrisi 'ruhsal hasta' olarak değerlendirdi.
Psikolog: Amber Heard'de borderline ve histriyonik kişilik bozukluğu var
2022-04-28 07:38:24   Güncelleme: 2022-04-28 07:38:24    

Curry, 'Amber Heard’de Borderline ve Histriyonik Kişilik Bozukluğu var. Böyle kişiler duygusal dalgalanma yaşıyor, dikkat çekmeye çalışıyor' dedi. Curry, bu tespitlere de Depp’in avukatlarının talebi üzerine dava dosyalarını, Heard’ün ruh sağlığıyla ilgili tedavi kayıtlarını, dava delillerini, ses ve video kayıtlarını inceleyerek ve aktris ile iki kez görüşerek ulaştığını belirtti.

BORDERLİNE NEDİR?

Borderline kişilik bozukluğu Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından nevrozlarla psikozlar arasında sınırda olan kişilik olarak kendini belli eden kişilik bozukluğu olarak tanımlanmıştır. Neredeyse her zaman bunalım içindedir. Mikropsikotik davranışlar, disosiyatif belirtiler gösterebilir. Kendine zarar verici davranışlardan kaçınmaz. İntihara eğilimlidir. Kişiler arası iletişimleri çalkantılıdır. Tutarsız davranışlar sergiler.

Vehaber Menu