Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Yalanlarını yanına bırakmayacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kendisine 'Breaking Bad Süleyman' ve 'Size sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Bakan Soylu, yanıt olarak yayınladığı videoda, 'Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!' dedi.
Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Yalanlarını yanına bırakmayacağız!
2022-11-01 07:06:58   Güncelleme: 2022-11-01 07:06:58    

Bakan Soylu, 'Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın ‘okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız' palavrasına. Size sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

Soylu bir video paylaşarak, 'Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!' dedi. Videoda, Kılıçdaroğlu'nun Aslı Baykal'ın istifasını hazmedemediğini ifade eden Soylu şunları ifade etti:

'Eşkıya takımının Yalova Mahkemesi baskınını, ortalığa dökülen MLKP, PKK, FETÖ ve DHKPC ittifakının kayıp 8  saatini, belediyelerinin yolsuzluklarını örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, polisine, jandarmasına, askerine, uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatıyorlar iftirasını atması elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir vatandaşına yakışmıyor. Bırakın genel başkan olmasını, bir hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. İki, tazminat davası açıyoruz. Hem şahsımız, hem de kurumlarımız. Üç, eğer bu attığın iftiranın bir kuruşunu ispat etmezsen, namertsin diyoruz. Tabii namertliğin elbette ki kendisi açısından bir değeri varsa. Anlaşılan o ki Kılıçdaroğlu Türkiye'ye yüzyılını, anlaşılan o ki Türkiye'nin arabası Togg’u, anlaşılan o ki Türkiye'nin başarılarını herhalde bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı iftiraları, bu bayatlamış iftiraları ve yalanları tekrar Türkiye'ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor. Ama yakanı bırakmayacağız, yalanlarının yanına bırakmayacağız iftiralarını da yanına bırakmayacağız.'

Vehaber Menu