Sancaktepe'de bir evde üçü çocuk dört kişi ölü bulundu

İstanbul Sancaktepe’de bir dairede iki erkek çocuğu, bir kız çocuğu ile çocukların babası Mehmet A.'nın cansız bedenleri bulundu. Mehmet A.'nın üç çocuğunu öldürdüğü, daha sonra intihar ettiği öne sürüldü.
Sancaktepe'de bir evde üçü çocuk dört kişi ölü bulundu
2023-01-27 18:59:59   Güncelleme: 2023-01-27 18:59:59     ©AA

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi'nde sitede bulunan dairede, sitenin teknikçisi Mehmet A.'dan haber alınamaması üzerine polise haber verildi.

Çilingir yardımıyla evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, içeride ikisi erkek çocuğu, biri kız çocuğu, bir de Mehmet A. isimli yetişkin erkeğin cansız bedenlerini buldu.

Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'Eşine şiddet uyguladı' iddiası

Polisin yaptığı incelemede, Mehmet A.'nın eşi Hülya A.'yı Sultanbeyli'de darbettiği belirlendi. Bunun üzerine Hülya A.'nın eşinden şikayetçi olduğu kaydedildi.

Polisin olay yerinde incelemelerinin devam ettiği bildirildi.

Kaymakamlıktan açıklama

Olaya ilişkin Sancaktepe Kaymakamlığı'ndan da yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A.'nın üç çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.'

Vehaber Menu