Akit, ateistleri hedef gösterdi

Yeni Akit Gazetesi, hedef gösterdiği Barbaros Şansal'a da hakaret etti.
Akit, ateistleri hedef gösterdi
2018-09-30 18:54:03   Güncelleme: 2022-04-09 00:43:35    

Yeni Akit Gazetesi ateistleri hedef gösterdi. ''Ateistler yarın Kadıköy'de toplanıyor! 'Hain Barbi' de katılacak!'' yazılı haber görselinde Barbaros Şansal'a yer verildi.

Haberde ''Türkiye'de inançsızlığı yaymak için çalışan Ateizm Derneği'nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısının yarın İstanbul'da yapılacağı belirtildi. Dernekten yapılan açıklamada, toplantının Kadıköy'de bir restoranda gerçekleştirileceği duyurulurken, Türkiye düşmanlığı ve İslam'a hakaretleri ile kendini pazarlayan vatan haini provokatör Barbaros Şansal'ın da üyesi olduğu Ateizm Derneği'nin toplantısına katılacağı öğrenildi.'' ifadeleri yer aldı.

BARBAROS ŞANSAL'DAN YANIT

Hedef gösterilen Barbaros Şansal, Twitter hesabından yanıt verdi. Şansal, ''Yanılıyorsunuz, Şu an Paris’te Allah’ınızın bana bahşettiği Euro’larımı en lüks yerlerde harcıyorum, Devletimiz da harcamalarına aynı para biriminden Almanya’da devam ediyor! kapiş?'' yazdı.

ATEİZM DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ateizm Derneği, haberin ardından güvenlik önlemleri alındığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

Yine (hem toplu olarak hem kişi bazlı) hedef gösterme, yine nefret söylemi, yine ayrımcılık, yine halkı kışkırtma... Basın savcıları en ufak muhalif haber sitesi hakkında en ufak haberde hemen harekete geçerken nedense bu tür aleniyayınlar hep görmezden geliniyor!

 

 

Vehaber Menu