Cem Yılmaz: Pahalılıktan yakınmayan biri ya hırsızdır ya deli

Komedyen Cem Yılmaz son dönemde gelen zamları ve hayat pahalılığını eleştirdi.
Cem Yılmaz: Pahalılıktan yakınmayan biri ya hırsızdır ya deli
2022-02-06 16:35:47   Güncelleme: 2022-03-30 03:17:06    

Cem Yılmaz paylaşımında 'Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden,cck seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.' sözleriyle sitemini dile getirdi.  

Bir başka paylaşımdan ise 'Otomobil Avrupada bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , 'e var ki alıyon' diyo …lan hersey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan.Herseyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. ' Bari simit pahalı olmasın ' diye ideal mi olur. Peh !'  ifadesini kullandı. 

Devam eden paylaşımlarda 'İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladıık da o yüzden konuşuyorum…yoksa biz de mi 'Simit çok pahalı yaa ' diyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum …zengin …zengin ! Yalnızca bizim haberimiz yok ! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün.' açıklamasında bulundu.

GÜLBEN ERDEN'DEN DESTEK

Gülben Ergen, Cem Yılmaz'ın 'Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli' paylaşımını alkış ikonuyla birlikte Twitter hesabından paylaşarak, destek verdi.
Vehaber Menu