Kristanna Loken: Bazı kadınlar erkeklerden daha tatmin edici!

Hürriyet'ten Savaş Özbey, İstanbul'a gelen Kristanna Loken'e bilinmeyenleri sordu.
Kristanna Loken: Bazı kadınlar erkeklerden daha tatmin edici!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İşte o röportaj;

Aslında bir çiftlik kızısınız. Babanızın elma yetiştirdiği o çiftlikte nasıl bir çocukluk yaşadınız? 
Evet, New York’a yakın, bir organik çiftliğinde büyüdüm. Ailemin yol kenarı gurme bir marketi de vardı. Meyvenin, her şeyin en doğalıyla büyüdüm. Ben de kız kardeşim Tania da sürekli sağa sola koşturan çok mutlu ve şanslı çocuklardık.

O mutlu kız çocuğu sonradan bir aktris olarak senarist babanızla, eski model annenizin harika bir karışımına dönüşmüş... 
Evet, galiba öyle. Babam sadece senarist değil, aynı zamanda aktörlük de yaptı. Annemse çok başarılı bir modeldi. Biz doğduktan sonra bıraktı. Galiba ikisinin yeteneklerinden de toplamışım biraz.

Mortal Combat gibi birçok dizi ve filmde rol aldınız ama biz sizi en çok Arnold Schwarzenegger’le oynadığınız ‘Makinelerin Yükselişi-Terminatör 3’ filmindeki rolünüzle biliyoruz. Schwarzenegger’le hâlâ görüşüyor musunuz?

Açıkçası Arnold’u görmeyeli epey zaman oldu. Ama daha geçenlerde bir etkinlikte oğullarından biriyle karşılaştım. Çok büyümüş tabii. Ayaküstü havadan sudan, eski zamanlardan bahsettik.

Bir oyuncu için robotu oynamak daha mı zor iş?
Zor ama çok da heyecan verici. Çünkü bir robotu canlandırırken insana ait olan bütün mimikleri, bakışları yüzünüzden silmeniz gerekiyor. Günlük hayatta sürekli yaptığımız şeyleri görünüşünüzden ayıklamanız lazım. Bu konuda bana yardım etmesi için bir zihin koçuyla çalıştım.

İSTANBUL'A DİŞ TEDAVİSİ İÇİN GELDİM

 DJ’liğiniz de var. Dün gece Kuruçeşme Blacck Club’ta kabine çıktınız ama maalesef ben kaçırdım. Yaptığınız müziği siz nasıl tanımlardınız?

Hayatım boyunca house müzikten çok hoşlandım. Ve en sonunda bunu bir tık öteye taşıyıp kabinde kendi müziğimi kendim yapmaya başladım. Benim tarzım daha çok house, trance, deep house... Yani içinde insanı dans ettirecek şeylerden hoşlanıyorum. Amsterdam ve Bükreş’ten sonra dün de Boğaz’da çaldım.

Türkiye’ye ilk gelişiniz mi?
Evet ilk. Bu sefer biraz kısa oldu. Çünkü aslında bir diş tedavisi için İstanbul’a geldim. Ama anladım ki mutlaka tekrar gelmeliyim. İşin tarihi kısmı, camiler, saraylar biraz eksik kaldı.

Diş tedavisi için neden Türkiye’ye geldiniz?
İlker Arslan benim yakın arkadaşım ve çok güvendiğim bir uzman. Tedavimi o yürütüyor. Zaten İstanbul’da da çalma fikri böyle ortaya çıktı.

CİDDİ BİR İLİŞKİM VAR

Hayatınızın bir noktasında kadınlardan hoşlandığınızı açıklamaya karar verdiniz. Adınız sizin gibi aktris olan Michelle Rodriguez’le anıldı. Sonra aktör Noah Danby’yle nişanlandınız. Nişan atıldığında artık yeni bir hanım sevgiliniz vardı. Bir ara şarkıcı Pink’le öpüşürken fotoğraflarınız düştü ekranlarımıza.

Bu konuda hep açık oldum. Tek tek ‘kişi’lerden hoşlanıyorum. Onun cinsiyeti benim için ikinci planda. Kadınlarla da erkeklerle de oluyorum. Şunu söylemeliyim ki bazı kadınlarla yaşadığım ilişkiler, bazı erkeklerle yaşadıklarımdan çok daha tatmin ediciydi. Şu sıra bir erkek arkadaşım var. Ciddi bir ilişki. Ve mümkünse daha da resmileştirmeyi planlıyoruz.

Hani şu geçen ay, Los Angeles’ta samimi pozlarınız çekilen Antonio Villaraigosa’dan mı bahsediyorsunuz? 
Evet, Los Angeles’ın eski belediye başkanı. 

Vehaber Menu