12 Ekim Cumartesi günü burç yorumları!

Melekler Kahvesi ekibinden 12 Ekim Cumartesi günü burç yorumları.
12 Ekim Cumartesi günü burç yorumları!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 18:42:20    

KOÇ

Maveni sorunlarınız sizi boğmaya başlamış olabilir. Bu durumdan kurtulmanın yolu çevrenizin üzerinizdeki etkisinden uzaklmaşmak olabilir. Eğitim kariyer hayatınızla ilgili olarak ise daha dengeli bir duruş sergileme adına adımlar atacak yarım bıraktığınız işlere odaklanacaksınız

BOĞA

rahat olacağınız bir süreç başlıyor. . Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz. Bu durumu ikna yeteneğinizle birleştirebilir ve isteklerinizi kolayca yerine getirebilirsiniz.

İKİZLER

Kariyeriniz ile ilgili gelişen bazı olaylar sizi farklı deneyimler edinme konusunda zorlayabilir. Bu durumun yorgunlugunu bir kenara bırakarak kendinizi geliştirme acısından bakarsanız güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Ekonomik anlamda dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ

Aşk yaşantınızda bugün güzel gelişmeler olacak. Akşam saatlerinizi sevgilinizle geçireceksiniz. Harcamalarla dolu bir hafta geçirebilirsiniz ve bu yakın gelecek için sorunlar yaratabilir. Yakın gelecekte eğitiminizle ya da işinizle ilgili bir alana akacak büyük bir para var.

ASLAN
Özel hayatınızda haberleşme trafığinin artacağı bir gün. Üst üste gelen haberler sonrasında kendinizi ikilemde kalmış hissedebilir ve bir karar alma gereksinimi duyabilirsiniz. Kişisel anlamda şansınızın artması değerlendirmelisiniz.


BAŞAK
Bencil biri olmadığınız bilenler, bir süredir böyle bir savunma geliştirdiğiniz düşüncesindeler. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz ilişkileri, her şeyin dışında tutuyorsunuz. Bu durum dostlarınızla ilişkilerinizin engellemenez bir şekilde güçlenmesini sağlıyor.


TERAZİ
Yorucu bir döneme giriyorsunuz. Çok çalışmanız ve plan yapmanız gerekecek. Bu dönem de özellikle belinize dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınız oldukça güzel olacak. Bugün partnerinizle birlikte bir yerlere gitmek isteyebilirsiniz ama bazı aksilikler sorun çıkartabilir.

AKREP

Planlarınızı gelecek tarihlere ertelemeniz sıkıntı yaratabilir ve almanız gereken kararları alamamanın pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Özellikle duygusal acıdan artık biraz toparlanmalı ve duygularınızı mantıksal acıdan da değerlendirmelisiniz.

YAY

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizin için çok önemli bir moral kaynağı oluyor. Yakın çevrenizle aranızdaki bağlantılar artacaktır ve ilginç iletişimler içine girebilirsiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır.

OĞLAK

Özel hayatınızda gelişecek olumlu gelişmelerle ilgili önemli sorun karşılıklı kolay yargılamalar, tehlike arz ediyor. karşınızdaki insanlar Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, Bireysel beklentilerinizle ilgili biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor.

KOVA

Duygusal hayatınızda beklentilerinizi elde edebilecek adımlar atarken kariyer hayatınızda öncelik verdiğiniz konuların üzerine düşünüp, fırsatları değerlendirmelisiniz. Maddi konularda ise bir gelişme sizin kariyer hayatını da başka bir konuda eğitim alma fırsatını ortaya çıkartacak.

BALIK

Kişisel açıdan ciddi çıkmazlar içindesiniz. Sorgulamak yerine kararlar almanız gerekirken alacağınız kararların sonuçların olumsuz olma korkusundan dolayı adımlar atmıyorsunuz ve her şey sürüncemede kalıyor. Bazı haberler canınızı sıkabilir.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü