'16 AYDIR KİRA VERMİYOR' DİYEN PUCCA'NIN EV SAHİBİ TAHLİYE EDİLEN EVİN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Fenomen Selen Pınar Işık, namıdiğer Pucca, ev sahibi Jale Tuncer ile yaşadığı kira anlaşmazlığı nedeniyle gündemde. 19 aydır kirasını eksik ya da geç ödediği iddialarıyla yasal süreç başlatılan Pucca, sonunda evi boşalttı. Ev sahibi Jale Tuncer evin görüntülerini paylaştı.
2024-05-24 17:38:23   Güncelleme: 2024-05-24 17:38:23    

‘Küçük Aptalın Büyük Dünyası’, ‘Şimdi Biz Neyiz’ ve ‘Ay Hadi İnşallah’ gibi kitaplarıyla tanınan Pucca’nın, ev sahibi Jale Tuncer ile kira ödemeleri konusunda yaşadığı sorunlar yasal sürece taşındı. Tuncer, sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) yaptığı açıklamada, 'İki buçuk yıldır kiracımız olan Pucca, ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırarak geçirdi. Biz ise uzun zaman bunu önemsemeyip adli süreci çok geç başlattık. Son 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor. Eve verilen zararlar da cabası' ifadelerini kullandı.

Tuncer, X'te yaptığı paylaşımlarda, 'Çok sevgili Pucca’dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım' notunu ekledi.

Vehaber Menu