17 kadından 19 çocuğu var!

amerika birleşik devletleri'nde sperm bankasına para vermek istemeyen ve çocuk sahibi olmak isteyen kadınların alternatifi ari nagel adlı bir öğretim üyesi. nagel'in eşinden 3, spermini verdiği kadınlardan ise 19 çocuğu var.
17 kadından 19 çocuğu var!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

ari nagel, kendisini adeta baba olmaya adamış durumda.nbsp;ancak bunu bir aile kurmak yerine ccedil;ocuk sahibi olmak isteyen lezbiyen ccedil;iftlere ya da tek başına yaşayan kadınlara spermlerini bağışlayarak yapıyor.

kadınlar da sperm bankasına binlerce dolar ouml;demek yerine spermlerini uuml;cretsiz veren nagel#39;i tercih ediyor. zaman zaman ccedil;ocuk sahibi olmak isteyen kadınlarla cinsel ilişkiye giren nagel, ccedil;oğu zaman kadınlara sadece spermlerini veriyor.

8 yıl ouml;nce bir kadın arkadaşı iccedil;in sperm donouml;ruuml; olan nagel, daha sonra başka kadınlarla buna devam etmiş.

nagel#39;in uuml;nuuml; internet uuml;zerinden yayılmış ve birccedil;ok kadın kendisinden ccedil;ocuklarının babası olmasını istemiş. nagel#39;in sperm donouml;rluuml;ğuuml;yle 17 kadından 19 ccedil;ocuğu var. nagel bu işten para kazanmadığı gibi bazı kadınların, ccedil;ocuğun masrafları iccedil;in kendisini dava etmesi sonucu ouml;deme yapmak zorunda kalmış.