2. kez cinsel ilişkiye girmediği için öldürüldü!

Katy Rourke ev arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
2. kez cinsel ilişkiye girmediği için öldürüldü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İskoçya Glasgow'da yaşayan Katy Rourke, 14 gün önce birlikte yaşamaya başladığı Gary Stevenson tarafından öldürüldü. Katy Rourke, 2015'in Aralık ayında GumTree internet sitesinde ev arkadaşı arayan Gary Stevenson’ın evine taşındı. 29 Aralık'ta birlikte bir şişe votka içen Rourke ve Stevenson,  genç kadının yatak odasında cinsel ilişkiye girdi.

Rourke’nin odasına gelen Stevenson'un ikinci kez cinsel ilişkiye girme isteğini reddetmesi üzerine Stevenson genç kadını yumruklamaya başladı. Ardından mutfaktan getirdiği bir bıçakla kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Stevenson verdiği ifadede, “Beni tekmelemeye başladı, ben de yüzüne yumruk attım. Hareket etmesini engellemeye çalıştım ama o çığlık atmaya yardım istemeye başladı. Ben de mutfağa gidip bir bıçak aldım. Kontrolümü kaybettim. Davranışlarımın sonuçlarını düşünmedim” dedi.

Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre, Stevenson’ın cinayetten sonra intihar etmek amacıyla evi terk ettiği, bir intihar mektubu yazdıktan sonra kendini kesmeye başladığı ancak kanaması artınca yardım çağırdığı da açıklandı.

Stevenson’ın alacağı ceza bu ayın sonunda belli olacak.