2 saatte 6 kişi öldü, çevre sakinleri tedirgin!

Aydın'da bir ilçede 6 kişinin peş peşe ölmesi ilçede tedirginliğe neden oldu.
2 saatte 6 kişi öldü, çevre sakinleri tedirgin!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bugün 2-3 saat içinde 6 kişi birden vefat etti. İmamlar ve mezarlık görevlileri yoğun bir gün yaşarken ilçede aniden 6 kişinin birden ölmesi tedirginliğe neden oldu.

Hürriyet’in haberine göre, Aydın'ın İncirliova ilçesinde bugün sabah saatlerinden itibaren peş peşe 6 kişi birden vefat etti. 3 kadın ve 3 erkeğin aniden vefatının nedeni henüz bilinmezken özellikle yaşlı olanların aşırı sıcakların etkisinde kaldığı tahmin ediliyor. 

İlk olarak Köprüovası Sakinleri’nden Hüseyin Gönülaçar vefat etti. Ardından İncirliova Çarşı esnaflarından Bakırcı Ahmet Çalışkan’ın eşi Atiye Çalışkan vefat ederken, üçüncü haber yine çarşı esnaflarından Talat İri’nin eşi Hatice İri’den geldi. Hatice İri’nin vefatının ardından Osmanbükü Mahallesi sakinlerinden Recep Çelikkanat vefat etti.

Bu defa Kurtuluş Mahallesi esnaflarından Çineli Nevzat Muslu’nun eşi Hafize Muslu’nun da ölüm haberi geldi. Ardından Çarşı Mahallesi sakinlerinden Arabacı Ahmet Akkaya’nın da vefat ettiği öğrenildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü