'2.500 kişi ile İsrail'i fethederiz'

Ahsen Tv YouTube kanalının sokak röportajına konuşan bir kişi, ''2.500 kişi ile İsrail'i fethederiz'' sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.
2023-10-20 01:05:51   Güncelleme: 2023-10-20 01:05:51    

Ahsen TV'nin YouTube kanalında yayınlanan bir sokak röportajında eski asker olduğunu söyleyen bir kişi bazı sözleriyle sosyal medyada dikkat çekti. Kişinin sözleri kısa sürede gündem olurken ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden bir tane fişek istemiyorum'' diyerek, ''Sadece 10 tane telsiz aktarma rolesi ve telsiz versinler, bizi İsrail sınırına koysunlar, biz tamamını fetheder çıkarız'' diye ekledi.

Sokak röportajına konuşan kişi şöyle konuştu:

''Eski bir asker olarak söylüyorum; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden bir tane fişek istemiyorum. 2.500 kişilik bir güç oluşturalım. Bir tane silah vermesinler bize, sadece 10 tane telsiz aktarma rolesi ve telsiz versinler, bizi İsrail sınırına koysunlar, biz tamamını fetheder çıkarız. Bize askeriyede öğretilen bir şey var; bizim en büyük cephaneliğimiz kimdir biliyor musunuz? Düşmanın elindeki silahtır. Belki 10'umuz 20'miz orada şehit oluruz ama onlardan aldığımız silahlarla bunları feth ederiz Allah'ın izniyle. Savaş muhaberedir, haberleşmedir. Haberleşmeniz varsa birbirinizle çok iyi bir şekilde haberleşirseniz çok rahat bir şekilde cephede başarılı olursunuz. Onlardan edindiğimiz silahlarla onları mahvederiz. Eğer derseniz ki böyle bir organizasyon mu var, evet biz böyle bir organizasyonun içerisindeyiz. Allah nasip ederse, hukuki kısmında bir problem çıkmazsa bir kaç gün içerisinde bunu açıklayacağız. İstanbul'un belki Üsküdar belki Taksim Meydanı'nda belki Eminönü Meydanı'nda standartlar açarak gönüllü, İsrail'e karşı savaşacak özellikle askeri tecrübesi olanları bulup kayda alıp bu harekata başlayacağız. Eğer karakterliyseniz eğer şerefliyseniz hadi çıkarın bizim yol paralarımızı verin. Yaklaşık 20-30 bin lira bir kişinin maaliyeti. Madem o kadar delikanlısınız madem oraya gitmemizi istiyorsunuz evet biz varız, hadi verin bakalım o paraları. Biz oraya giderken İsrailler gibi kahpelik yapıp İsrailli sivilleri öldürmeye değil, İsrail'in askerlerini öldürmeye gideceğiz inşallah. Şunu da unutmayın biz oraya gidince 1'e 100 gitmek istiyoruz. Buradan kalkıp giderken heba etmek gibi bir derdimiz yok bizim. En az 1 askerimiz 100 İsrail askerini mahvedecek, bu da içinize korku olsun.'' dedi.