4 çocuk annesi kadın, TikTok’tan tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı!

Esra Erol'da programına eşini aramak için katılan kişi, karısının TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa 'kaçtığını' söyledi. Eşi ise '15 yaşındaki Şahin, evdeki kocamdan iyi' dedi.
4 çocuk annesi kadın, TikTok’tan tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı!
2022-11-17 13:32:30   Güncelleme: 2022-11-17 13:32:30    

Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Akbulut'un 23 yaşındaki 4 çocuk sahibi eşi Gülizar Akbulut, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocukla birlikte kaçtı.

Akbulut, 'Ameliyat nedeniyle Adana'daydım. Büyük bir kaza geçirdim. 2 ay hastanede yattım. Eşim bu süreçte ailemle Kahramanmaraş'ta idi. Bir gün annem aradı, eşimin kaybolduğunu söyledi' şeklinde konuştu.

En küçük çocuklarının 6 aylık olduğunu söyleyen Akbulut, eşi ile konuşmak ve onu dinlemek istedi.

'Evet 15 yaşındaki Şahin'e kaçtım.' diyen kadın, ''Ben burada sığınmacı olarak kalıyorum. Evlendim evleneli şiddet görüyorum. 15 yaşındaki Şahin, evdeki kocamdan iyi' diye konuştu.

Esra Erol, ''Kaçtığınız kişi bir ergen. Farkında mısınız? Ergenliğe girmiş biri'' derken, kadın ise ''Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle internetten, TikTok'tan tanıştık' dedi.

15 yaşındaki Şahin'in babası da canlı yayın bağlandı ve 'Gülizar bizim evde. Oğlumla tanışıp, görüşmüşler' ifadelerini kullandı.

Esra Erol, 2006 doğumlu olan Şahin'in babasına, oğlunun Gülizar'dan yaşça küçük olduğunu ve reşit olmadığını belirterek 'Bu durumun farkında mısınız?' diye sordu. Babası ise, 'Durumu Gülizar ile oğlum kabul ettikten sonra benim yapabileceğim bir şey kalmıyor bir baba olarak' ifadelerini kullandı.