5 takım maçlara çıkmama kararı aldı!

Erzurum'da U-19 ligindeki 8 takımdan 5'i maçlara çıkmama kararı aldı.
5 takım maçlara çıkmama kararı aldı!
2013-01-01 02:33:33   Güncelleme: 2020-05-12 19:58:54    

U-19 liginden çekilme kararı alan kulüp idarecileri ve futbolcular, 3 Temmuz Stadyumu'nda düzenledikleri basın toplantısıyla hakem hatalarını protesto etti.
Kulüpler adına konuşan Demirspor Kulübü İkinci Başkanı Sebahatin Güzel, hakemler hakkında 2 yıldır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) il temsilciliğine bu konuda başvurduklarını, ancak yanıt alamadıklarını söyledi.


Maçlarda görev alan hakemlerin tutum, davranış ve kararlarının sağlıklı olmadığını ileri süren Güzel, şöyle devam etti


'Gözlemci diye gelen arkadaşlar maçı izlemeden rapor tutuyor. ASKF hiçbir zaman bizi dikkate almadı. Toplantılarımıza dahi katılmadılar. Hakemlerin yanlış kararlar vermesi, maçları kötü yönetmesi, sahada çocuklar üzerinde kötü bir izlenim bırakmaları ve diyaloglarının da doğru olmaması nedeniyle böyle bir karar aldık. Eğer bu tutum ve davranışlar devam ederse diğer liglerde de maçlara çıkmama kararı alacağız. Bugün burada çocuklarımız sahaya çıktı ve hakemsiz bir maç yaptı. Hakem olmadan da Erzurum'da maç oynanabiliyormuş. Demirspor, Ağırbakımspor, TRTspor, İl Özel İdare ve Palandöken Belediyespor maçlara çıkmama kararı aldı.'


Açıklamanın ardından sahaya çıkan futbolcular aralarında ısınma hareketleri yaptı. Kısa süre top çeviren futbolcular daha sonra soyunma odasına gitti.

 

Vehaber Menu