7 kişiyi yaralayan hâkim ve savcı çocuğunun avukatlığını annesi yaptı: Cezaevinde kahrolmakta

Bakırköy’de, aracın içinde kız arkadaşı A.A’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle vatandaşlar tarafından darp edilirken aracını üzerilerine süren ve 6 kişiyi yaralayan hâkim ve savcı çocuğu Görkem Sertaç Göçmen’i annesi eski hâkim Aynur Göçmen savundu.
7 kişiyi yaralayan hâkim ve savcı çocuğunun avukatlığını annesi yaptı: Cezaevinde kahrolmakta
2019-11-29 19:48:15   Güncelleme: 2022-03-30 06:45:12    

'Müvekkilimin linç olayında öndeki 3 dişi kırılmıştır. Cezaevinde kahrolmaktadır' diyen Aynur Gökçem, oğlunun sabıkasız olduğunu söyledi. Ancak Göçmen'in 9 farklı suça karıştığı ama her seferinde serbest bırakıldığı biliniyordu.

Sertaç Göçmen, 6 Eylül 2017’de Ataköy’de hâkim ve savcı lojmanlarındaki evlerinden pompalı tüfekle ateş ederek bir kişiyi yaralamıştı. Göçmen, 30 Ocak 2017’de Dr. Sadi Konuk Hastanesi’nde görevli hemşireye hakaret, 10 Şubat 2017’de bir kişiyi bıçaklamaktan da yargılanıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, oğlunun avukatlığını yapan Aynur Göçmen, 'Müvekkilimin linç olayında öndeki 3 dişi kırılmıştır. Cezaevinde kahrolmaktadır. 12 kilo vermiştir. Pişmandır. Uyku uyuyamamaktadır. Sabıkasızdır. Tahliyesini istiyoruz' dedi. Annesinin savunmasının ardından söz verilen tutuklu sanık da tahliyesini talep etti. Mahkeme tutukluluğun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.