ABD'de bir kadınla öpüşürken görüntülenen evli polis memuru görevden alındı

ABD'de geçmişi sabıkalı bir polis memuru, ekip arabasının yanında bir kadınla öpüştükten sonra kadınla birlikte arka koltuğa geçerken görüntülendi. O anlar sosyal medyada kısa sürede viral oldu.
ABD'de bir kadınla öpüşürken görüntülenen evli polis memuru görevden alındı
2023-09-07 15:55:28   Güncelleme: 2023-09-07 15:55:28    

The New York Post'un haberine göre; Oxon Hill Lisesi'nin yanındaki çocuklarla dolu bir parkın yakınında park halindeki ekip arabasının yanında öpüşürken ve sevişirken görülen Virginia Pinto ve polis memuru Francesco Marlett, kısa sürede tepki aldı. Evli Maryland polisiyle sokakta öpüşen Pinto, ekip arabasının arkasında polis memuru Marlett ile arabaya binmeden önce bu buluşmalarından pişmanlık duymadığını belirtti. Ayrıca Virginia Pinto, The Post'a, Francesco Marlett ile olan ilişkisinin 'tek gecelik bir ilişki olmadığını' ve ikilinin yaklaşık iki yıldır görüştüğünü söyledi.

Polis memuru çocuk istismarı suçlamasıyla ve başka bir olayla ilgili 2016'da kısa süreliğine açığa alındı

Francesco Marlett, kız arkadaşının 3 yaşındaki oğluna, çocuğun bilincini kaybedecek kadar kötü bir şekilde tokat attığı iddiasının ardından çocuk istismarı suçlamasıyla Mayıs ayında ve daha önce 2016'da kısa süreliğine açığa alınmıştı. Bakanlık, Prens George İlçe Polisi İçişleri Birimi'nin daha sonra bu iddiaların her ikisinin de asılsız olduğuna karar verdiğini söyledi. 

Prens George İlçe Polisi İçişleri Birimi, Çarşamba günü yaptığı güncellemede her iki videoyu da doğruladı ve Marlett'i araştırdıklarını yineledi. Şef Malik Aziz, 'Memurun bu videolarda görülen eylemlerinin toplumda çeşitli duygulara yol açtığını ve bu teşkilata ve üniformamızı giyen çok sayıda çalışkan kadın ve erkeğe olumsuz bir bakış açısı getirdiğini biliyorum. Her memurun bu teşkilatın veya bu ilçenin şerefini lekelemeyecek şekilde davranmasını bekliyorum. Prince George's County sakinlerine bu konuyu son derece ciddiye aldığımı temin ederim.' dedi.

'Cehennemde çürü'

Virginia Pinto'nun kimliği ilk kez, Marlett'in eşi Paula tarafından ortaya çıkarıldı. Aldatılan ve öfkeli olan Paula, kocasının polis departmanından uzaklaştırılmasından birkaç saat sonra, çarşamba günü Facebook paylaşımında kocasına 'cehennemde çürü' dediği anlar viral oldu.

''İnsanların bunun tek gecelik bir ilişki olmadığını anlamasını istiyorum''

Skandalın kamuoyuna duyurulmasının ardından konu hakkında konuşan Pinto, şöyle dedi:

'Bir polis memuru olduğu için kötü görünüyor. Ancak insanların bunun tek gecelik bir ilişki olmadığını anlamasını istiyorum. Bu kadar heyecan verici olan ne? O bir polis. Ben bir sivilim. Yakalandık. Çok kötü ama bu da geçecek. Hayatımı yaşıyorum. Çocuğum var. Eminim sizin de bildiğiniz gibi 15 yaşında otistik bir oğlum var. Babası beyazdı. Sanırım beyazlara karşı bir ilgim var. Kafamda yanlış bir şey yapmadım. Hayatımı yaşamaya, yaptığım şeyi yapmaya devam edeceğim. Kalbimde, onun kalbinde hiçbir şey yapmadığımı biliyorum. Karısı biliyor. Ben yanlış bir şey yapmadım. Tanrı benim en büyük gücümdür.' 

''O aldatmayı ve kendini başka insanların işlerine sokmayı bırakamıyor''

Paula, Çarşamba günü The Post'a yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu:

'Kocası onu terk ettiğinde Virginia'nın benim hakkımda söyleyecekleri varmış gibi görünüyor çünkü aldatmayı ve kendini başka insanların işlerine sokmayı bırakamıyor. Kocam onu ​​seks için kullandı çünkü kolaydı. Ona parasını ödesin diye tutulmayan sözler verdi. Evliliğimizi hiçbir zaman ortaya koymadım çünkü tüm evlilikler gibi zorlu bir dönemden geçiyoruz. Günün sonunda her şeyin üstesinden geliriz.''