Adana'da 15 evden hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Adana'da 15 evden para ve ziynet eşyası çalan 3 hırsızlık şüphelisi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, kentte farklı tarihlerde kapıları zorlanarak girilen 15 evden 2 milyon lira tutarında para ve ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili geniş kapsamlı araştırma yaptı. Ekipler, olayların yaşandığı binaların ve çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarından yola çıkarak 3 şüphelinin kimliğini tespit etti.
Adana'da 15 evden hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı
2023-11-06 19:27:09   Güncelleme: 2023-11-06 19:27:09     ©AA

Osmaniye'den Adana'ya gelerek hırsızlık yapıp yeniden yaşadıkları kente döndükleri belirlenen şüpheliler; 17 yaşındaki L.G., 18 yaşındaki Pınar G. ve 19 yaşındaki Mine A.  adreslerine yapılan baskınlarla yakalandı. Benzer olaylardan çok sayıda suç kayıtları bulunan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Polis ekipleri, Mine A. ile birlikte hareket eden ve kimlikleri belirlenen 2 şüpheliyi yakalamak için de çalışmalarını sürdürüyor. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları apartmana giriş çıkış anları binanın güvenlik kameralarına yansıdı.