Adana'da patlama! Saldırı tedirginliği...

Adana'da bir TIR'da meydana gelen patlama nedeniyle büyük panik yaşandı.
Adana'da patlama! Saldırı tedirginliği...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Adana'da bir patlama meydana geldi. Halk saldırı olduğu şüphesiyle panik yaşadı.

Merkez Seyhan ilçesi, Pınar Mahallesi’nde dün akşam saat 22.00 sıralarında boş bir alanda park halindeki strafor köpük yüklü 01 BEV 03 plakalı TIR ile 01 DAT 25 plakalı TIR’da henüz bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Alanda oynayan çocukların TIR'daki strafor köpüğünü yakmaları sonucu çıktığı iddia edilen yangın, mahallede büyük paniğe yol açtı. Yükselen alevler ve araçlardaki patlama sesleri çevre apartmanlarda oturan vatandaşlarda korkuya sebep oldu. Alev topuna dönen TIR’ları söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

 

01 BEV 03 plakalı TIR’ın firma yetkililerinden L. G., Hatay’a götürmek üzere Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde araca strafor köpük yüklediklerini belirtti. TIR’ın olaydan yaklaşık bir saat önce park edildiğini ifade eden L. G., yangının çıkış nedenini bilmediklerini kaydetti. 

Polis, konuyla ilgili inceleme başlattı.



Adana'da yerel yayın yapan Adanamedya'nın haberine göre  Patlamanın etkisi çevre apartmanlarda hissedildi. Patlamanın etkisi ile TIR'da yangın çıktı. Yangın daha sonra diğer TIR'a sıçradı. Saldırıdan endişe eden mahalle sakinleri evlerinden dışarıya akın etti.Ancak patlamanın  aracın kendisinden çıkan bir sorundan kaynaklandığı söyleniyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis geldi. Bu patlama mahalle aralarında gelişi güzel park halindeki tırları yeniden gündeme getirmiş oldu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü