ADANA'DA SICAKLIK 51 DERECEYİ BULDU!

Adana'da termometreler güneşte 51 dereceyi gösterdi.
Adana'da sıcaklık 51 dereceyi buldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Okulların tatile girmesi ve hafta sonu olması nedeniyle çoğu Adanalı deniz ve yaylalara akın edince, sokaklar bomboş kaldı. Sıcaktan bunalan ve denize gidemeyen gençler ve çocuklar ise sulama kanallarına akın etti. Her yıl onlarca kişinin boğulduğu sulama kanallarında tehlikelere aldırış etmeden serinlemeye çalıştı. Polis ekipleri ise sulama kanalları boyunca devriye gezerek kanallarda yüzen çocuklara engel olmaya çalıştı. Yüksek sıcaklığın hafta boyunca süreceği bildirildi. 

Hava sıcaklığının 40 derece, deniz suyu sıcaklığının 24 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sıcaktan bunalan çocuklar, elektrik çarpması tehlikesine rağmen süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor.

Denizli'de mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, haziran ayında son dönemlerdeki en yüksek değerlerine ulaşarak, dün 42,9 dereceye çıktı. Meteoroloji verilerine göre, bugün Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 42 derece civarlarında ölçülüyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü