Ahmet Çakar: Yazıklar olsun size!

'Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir.'
Ahmet Çakar: Yazıklar olsun size!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında sert şekilde eleştirdiği Ahmet Çakar, Yıldırım'a twitter hesabından yanıt verdi.

Ahmet Çakar, muhabirlere de "lan" diye seslendiği mesajlarında şu ifadeleri kullandı:

"Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir. Alttan viski içip konuşuyor dediği Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz başkanı mahkemeye verecek ama kendisine ahlaksız dediği Ersun Yanal yine hala ısı haritası mı anlatacak? Lan basın mensupları azarlandığınız, küçük düşürüldüğünüz basın toplantısını alkışlarla bitiriyorsunuz ya ...Yazıklar olsun size, yuh kere yuh!"

Yıldırım, konuşmasında, Ahmet Çakar'ın da yorumcuları arasında yer aldığı televizyon programı için, "Yorumcu bunları anlatacak. Bizi birbirimize kızdırmaya çalışıyorlar. Ya Ahmet Çakar, senin titrin var, sen doktorsun. Sen örnek ol. İyi hakemlik yapmışsın. Senin bu topluma verebileceğin çok şey var. Yok ben demişim hocaya, Ümit Özat'ın elini sıkma diye. Ben severim Ümit'i niye öyle bir şey diyeyim. Bu nasıl bir gerizekalılıktır? Koyuyorlar aşağıya şişeyi, konuşuyorlar" demişti.

Vehaber Menu