Ahmet Hakan: Ensar’ı kurtarmak uğruna ateiste alenen iftira atılıyor!

'Allah hepimizi bu iki tarafın da şerrinden emin kılsın'
Ahmet Hakan: Ensar’ı kurtarmak uğruna ateiste alenen iftira atılıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-04-09 00:44:54    

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ensar Vakfı haberi nedeniyle Anadolu Ajansı'na tepki gösterdi. Hakan'ın ''Marksist, Leninist, solcu ve MHP'li bir cinsi sapık'' başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

 

''Anadolu Ajansı’nın cinsel sapığı Marksistlere, Leninistlere, ateistlere, MHP’lilere ve solculara itelemeye çalışan bu girişimini, Sabah adlı gazete de ballandırarak haber yapmış.

 

Diyeceksiniz ki…'İyi de… Niye Paralel Yapı’ya itelememişler ki? Niye Gezicilere itelememişlerdi ki?' Sene 1999…O zamanlar Paralel Yapı da yok, Gezi de… Olsa garanti itelerlerdi. Ve cinsi sapığın dünya görüşünü şöyle tanımlarlardı: Solcu, Marksist, Leninist, ateist, Gezici, MHP’li bir Paralelci…

 

Bir tarafımız… Hiçbir ahlaki ve vicdani sorumluluk taşımadan… 'Ensar Vakfı’na öyle ya da böyle bulaşanların alayı çocuk tecavüzcüsüdür' diye çemkirir.

 

Diğer tarafımız ise… Yine hiçbir ahlaki ve vicdani sorumluluk taşımadan… Sırf Ensar’ı kurtarmak uğruna… Solcuya, ülkücüye, ateiste alenen ve resmen iftira atar. Allah hepimizi bu iki tarafın da şerrinden emin kılsın''