Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan faturalarını ödemek için fotoğraflarını satan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer’e yardım talimatı

Yeşilçam'ın ünlü simalarından Serpil Örümcer, sosyal medya hesabında yayınladığı videoda, elektrik ve su faturalarını ödeyebilmek için fotoğraflarını 200 liraya sattığını duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan faturalarını ödemek için fotoğraflarını satan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer’e yardım talimatı
2024-01-18 16:02:35   Güncelleme: 2024-01-18 16:02:35    

1967 senesinde güzellik yarışmasında birinci olarak adından söz ettiren ünlü sanatçı Serpil Örümcer, daha sonra 'Samanyolu' şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant’la yaptığı evlilikle sanat dünyasındaki yerini almıştı. Daha önce de geçim sıkıntısı yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Örümcer, sosyal medya hesabında bir video yayınladı.

Ünlü sanatçı 'Ben 70 yılları sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum' ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan Serpil Örümcer'e yardım açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, Yeşilçam oyuncularından Serpil Örümcer'e yardım edileceği öğrenildi. 

DHA'nın aktardığına göre, Serpil Örümcer'in, sosyal medya hesabından paylaştığı yardım talebi videosunun ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenilmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.