Ajda Pekkan, sahneden zorla indirildi! Bu mu süperstar?

Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov, Süperstar'ı sahneden indirip büyük bir ayıba imza attı.
Ajda Pekkan, sahneden zorla indirildi! Bu mu süperstar?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-11-12 11:34:18    

Milyarder işadamı Telman İsmailov eşi Samira'nın doğumgünü için Antalya'da sahibi olduğu Mardan Palace Otel'de 60 kişilik özel bir parti düzenledi. İsmailov, a'dan z'ye her şeyin ultra-lüks olduğu partide sahne alması için Ajda Pekkan'ı çağırdı. Güzel başlayan partide seçkin davetliler, Ajda Pekkan'ın sahnesini merakla bekliyordu. Vakit gelince sahneye çıkan Süperstar, canlı okuduğu sevilen şarkılarıyla davetlileri coştururken 10. şarkıda bir anda kesilen sesle şok oldu.

300 BİN LİRA ÖDEDİ ÇILDIRDI
Süperstar'a gecede sahne alması için 300 bin lira ödediği iddia edilen Telman İsmailov, şarkıcının performansını beğenmedi. Bir anda sinirlenerek masadan kalkan İsmailov, 'Bu mu Süperstar, bu mu Ajda Pekkan, indirin şu kadını sahneden' diyerek kabalık yaptı. Davetliler, işadamına şaşkın bakışlarla bakarken, sakinleşmek bilmeyen Telman İsmailov, adeta terör estirdi. Dünya starlarını Türkiye'ye getirmek için servet harcayıp, hediye yağmuruna tutan İsmailov'un, Türkiye'nin Süperstar'ına yaptığı bu ayıp herkesin tepkisini çekti.

NE DE OLSA STAR
Yapılan büyük terbiyesizlik karşısında ne olduğunu anlamaya çalışan Pekkan'ı asistanı gelerek sahneden indirdi. Apar topar odasına giden ünlü şarkıcı, bavullarını topladıktan sonra jet hızıyla otelden ayrıldı. Pekkan, star gibi geldiği Mardan Palace'tan yine star gibi çıktı.

Takvim / Deniz Bayar

Vehaber Menu