AK Gençlik İstanbul'da gazete bürosu bastı!

Ofisteki bütün masalar ve bilgisayarlar parçalandı.
AK Gençlik İstanbul'da gazete bürosu bastı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gazetem İstanbul'un Beylikdüzü'ndeki merkez ofisi gece saatlerinde 25-30 kişilik bir grup tarafından basıldı. Gazetem İstanbul'da yer alan habere göre, ofisi basan ve kendilerini AK Gençlik olarak tanıtan 25-30 kişilik bir grup bütün masaları ve bilgisayarları parçaladı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Gazetem İstanbul ortaklarından Ali Tarakçı, saldırnın arkasında olanların peşini asla bırakmayacaklarını ifade ederek, "Gazete olarak sürekli özgürlüklerden yana olduk. 15 Temmuz'da gerçekleşen kanlı darbeye sonuna kadar karşı çıktık. Bütün bunlara rağmen gazetemizin hedef gösterilmesi ve saldırıya uğraması tamamen maniplasyon ve bilinçlidir. Belli ki gazetemizi bile hiçbir zaman okumamışlar. 'Darbeye karşı onurlu duruş' başlığı ile çıkan bir gazeteyiz. Bütün saldırılara karşı da onurlu durşumuzu göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Olay Yeri İnceleme Ekibi ve emniyet güçlerinin mercek altına aldığı saldırıyla ilgili beyanatta bulunan Gazetem İstanbul ortaklarından Mehmet Mert ise son günlerde yaşanan toplumsal olaylarla ilgili bir yorumunun sosyal paylaşım sitesinde yer almasının ardından hedef gösterildiklerinden bahsederek, "Saldırıyı yapan grup AVM'nin güvenlik görevlisine, 'Bizler AK gençliğiz, Gazetem İstanbul darbe yanlısı, o yüzden baskın yaptık' diye konuşmuş" şeklinde detay paylaştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü