Akit: İnadına mini etek, inadına dekolte!

Yeni Akit, Sivas'ta bir kadının öldürülmesi, Antalya'da bir kadının tecavüze uğramasını 'Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın istediği yaşam tarzı bir yerde tecavüz bir yerde ölüm getirdi' şeklinde haberleştirdi.
Akit: İnadına mini etek, inadına dekolte!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-04-08 19:50:03    

Antalya'da bir kadının tecavüze uğramasını haberleştiren Akit ''İnadında mini etek, inadına dekolte, ve inadına kızlı erkekli oturun' diyen Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın istediği batılı yaşam tarzı Sivas'ta ölüm getirirken, Antalya'da tecavüzle sonuçlandı' ifadelerini kullandı.

Akit haberinde Sivas'taki evinde ölü bulunan 19 yaşındaki Ayşe Yılmaz için 'Sivas'ta foto modellik yaptığı belirtilen ve verdiği müstehcen pozlar ile Uğur Dündar ve Soner Yalçın'ın önerdiği yaşam tarzıyla birebir örtüşen 19 yaşındaki Ayşe Yılmaz adında genç bir kız yattığı yatağında ölü bulundu' ifadelerine yer verdi.

Antalya'da katledilen Mukaddes P. isimli kadının katledilmesini ise Akit 'Antalya'da yaşanan bir başka olay ise batılı hayat tarzının rezaletini bir kez daha gözler önüne serdi. İnternetten tanuıştığı bir adamın evine giden Mukaddes P.  burada tecavüze uğradığını ve konuştuğu kişinin bir başka kişi olduğunu söylereyek mahkemde dava açtı' ifadeleriyle haberleştirdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü