Akit Tv Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'a Çok Sert Sözler

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen 'Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız... Nişantaşı, Etiler... Bir sürü hain var... Türkiye Büyük Millet Meclisi var...' diyen Ahmet Keser'e , tepki gösteren AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ı hedef gösterip, hükümete yönelik çok sert sözlerde ve hakaretlerde bulundu.
Akit Tv Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'a Çok Sert Sözler
2018-03-05 13:30:14   Güncelleme: 2018-03-05 14:13:29    

 

Akit TV'de sabah yayınlanan 'Gün Başlıyor' programında, programın sunucusu Ahmet Keser skandal ifadeler kullanmıştı. Keser hakkında soruşturma başlatıldı, savcılık iddianame düzenleyerek 4.5 yıla kadar hapsini istedi. Akit TV ise Keser'e sahip çıkmayarak  yollarını ayırmıştı.

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ise 'Gün Başlıyor' adlı programdaki açıklamasıyla Ahmet Keser'e sözlerine sahip çıkarak AKP Sözcüsü Mahir Ünal ve partisini hedef aldı.Arşivleri fetö övgüleriyle dolu olan akit kimini fetöcü,kripto fetöcü,kendini bilmez kemalist,pkk'lı ve mason olarak suçladı.Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen daha önce Akp milletvekilli Şamil Tayyara çok sert sözler söylemişti.

Mahir Ünal Açık 'Provokasyon' demişti.

Mahir Ünal, Ahmet Keser’in sözleri için, 'Öncelikli olarak bu apaçık bir psikopatoloji. Böyle bir şey açık bir provokasyon, sabotaj. ‘Şuradan, buradan başlarız’ ne demek? Siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifade kullanıyorsunuz? Türkiye’nin birlik ve beraberliğine sabotaj' demişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü