AKP Genel Başkan Yardımcısı Şen: Partimizin oy oranı yüzde 41

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, ekim ayı itibariyle partisinin oy oranının yüzde 41 olduğunu açıkladı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Şen: Partimizin oy oranı yüzde 41
2022-10-12 18:40:29   Güncelleme: 2022-10-12 18:40:29    

AKP genel merkezinde düzenlenen  'Genç Liderler Okulu Eğitim Programı'nda konuşan Şen 'Ekim ayı itibariyle AK Partimizin oy oranı yüzde 41... Küsürü de var. Küsürünü muhalefet partilerine hediye ediyoruz. Partimizin gençlik kollarının üye sayısı bir çok partinin üye sayısından daha fazla' açıklamasını yaptı.

Oy dağılımı içinde genç seçmenin oylarının bir kaç puan geriden geldiğini belirten Şen, 'Gençlik kollarımızın üye sayısı pek çok partinin üye sayısından fazla. Ona bakıp gurur duymalıyım ama şunu da konuşmalıyım, partimizin oy oranından niye bir kaç puan gerideyiz? Bunu oturup konuşacağız, çalışmalar yapacağız. Bu eğitim çalışmasının maksatlarından biri de o.' diye konuştu.

Partinin gençlik teşkilatından, bu birkaç puan farkın kapatılmasını ve üzerine birkaç puan eklenmesini isteyen Şen, partili gençlerden bunun için söz aldı.

Mustafa Şen, 'Bu seçim kazanılacak, bitti. Nasıl kazanılacak, çalışarak kazanılacak, milletin gönlüne girilerek o gönülde kalınarak kazanılacak. 'Acaba' yok arkadaşlar, 'acaba' dava adamının kelimesi değildir.' ifadelerini kullandı.