AKP mitinginde sahne aldığı için tepki gören Demet Akalın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına kalp emojisi gönderdi

Şarkıcı Demet Akalın, AKP’nin etkinliğinde konser verdi. 14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi partiler çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. AKP, İzmir’in Bayraklı İskelesi’nde bir miting gerçekleştirdi. Mitingde AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ konuştu. Mitingde şarkıcı Demet Akalın sahne aldı.
AKP mitinginde sahne aldığı için tepki gören Demet Akalın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına kalp emojisi gönderdi
2023-05-13 22:40:23   Güncelleme: 2023-05-13 22:51:56    

AKP’nin flama ve bayraklarıyla süslenmiş alanda sahne alan Akalın’ın o görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

AKP'nin mitinginde verdiği konserle gündeme gelen şarkıcı Demet Akalan, 'Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz' diyen Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, seçim kampanyasında kullanılan kalpli emoji ile yanıt verdi.

Akalın'ın videosu Twitter'da bir hesaptan 'Demet Akalın, İzmir'deki AKP mitinginde konser verdi. Arşiv unutmayacak' notu ile paylaşıldı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu da söz konusu videoyu alıntılayarak, 'Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!' diye yazdı. 

Demet Akalın da Kılıçdaroğlu'nun yorumuna kalp emojisi ile yanıt verdi.