AKP vekil transferi peşinde, para ise Katar'dan gelecek!

İktidar için AKP'nin 18 vekile ihtiyacı olduğunu söyleyen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin 'AKP transfer peşinde, paralar ise Katar'dan gelecek' dedi.
AKP vekil transferi peşinde, para ise Katar'dan gelecek!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gür­sel Te­kin, AKP’nin tek başına hükümet kurabilmesi için ihtiyacı olan 18 milletvekilini transfer edeceği iddiasıyla ilgili konuştu. Ankara’daki transfer kulisleriyle ilgili Sözcü gazetesinden Başak Kaya'ya açıklamalarda bulunan Tekin, “AK­P’­nin 258 milletve­ki­li var. İk­ti­da­rı­nı ko­ru­yabilmek için mu­ha­la­fet­ten 18 ve­ki­lin des­te­ği ge­re­ki­yor. Trans­fer pe­şin­de­ler" dedi.

‘KAY­NAK SI­KIN­TI­SI YOK’

AKP’nin tek başına iktidar olmak için her şeyi yapabileceğine işaret eden CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin “Paralar Katar’da Azerbaycan’da hazır. Haram iş adamları bu işe hazır” dedi. Tekin iddialarını şöyle sürdürdü:

‘KİMSE HAYSİYETİNİ PAZARA ÇIKARMAZ’

“Bizim için namus kavramı çok değerlidir. Hiç kimsenin millet iradesiyle almış olduğu yetkiyi, milletin iradesini, kendi namusunu pazara çıkarabilecek aşağılık bir düşünce içinde olmasını düşünemiyorum. CHP’de asla olmaz ama MHP ve HDP’nin içinde de olacağına milyonda bir ihtimal vermek istemiyorum. Hiç kimse namusunu, şerefini, haysiyetini pazara çıkaracak durumda değildir. AKP iktidarda kalmak için sadece para ile değil başka şeylerle de insanları kıskaca alabilirler. AKP için ya iktidar ya iktidar. Ortası yok. Muhalefetin bedelinin ağır olduğunu biliyor. Her türlü kirli şeylere başvurabilir. Ama AKP için 30-40 milyon dolar hiçbir şey değil. Haram işadamlarının gelecekleri söz konusu. Haram işadamları bu işe hazır. Parada sıkıntı yok. Paralar Katar’da, Azerbaycan’da hazır.”

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü