AKP'li Metiner: İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından partisine yönelik eleştirileriyle dikkat çeken eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, 'İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider! Siyaset, sonuçla anlamlıdır' dedi.
AKP'li Metiner: İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider!
2024-04-14 09:43:51   Güncelleme: 2024-04-14 09:43:51    

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanlarından Yiğit Bulut,  X hesabından yaptığı paylaşımda, Sizinle bir cümle paylaşacağım, not edin, tartışacağız, göreceğiz; Ekrem İmaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için bir milli güvenlik sorunudur! Medyamız gerçek analiz kabiliyetine ulaşınca, bu tezin içini doldurmayı başaracaktır umarım! NOT ALIN!!' ifadelerini kullandı.

AKP'li Mehmet Metiner ise Bulut'un tweet'ini alıntılayarak, 'Tut ki doğru olsun. Bu kadar çok İmamoğlu vurgusu, bu kadar çok tehdit algısı, siyaseten hangi sonuçlara yol açtı? Geldiğimiz noktada hakikat şu: İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider! Siyaset, sonuçla anlamlıdır' paylaşımında bulundu.