Akşener: CHP’yle yaptığımız güç birliğini terör ittifakı gibi sunmaya çalıştılar

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor.
Akşener: CHP’yle yaptığımız güç birliğini terör ittifakı gibi sunmaya çalıştılar
2019-04-30 09:46:59   Güncelleme: 2019-04-30 10:09:52    

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"Yargının içinden elinizi çekin. Bir başka yaramız da taciz çocuk istismarı. İstanbul’da yaşananlar bizleri mahvetti. Bir babaanne olarak bunu yapanların zul olmasını istiyorum. Buradan Meclis’teki tüm partilere çağrı yapıyorum. Gelin bu alçaklarla mücadele etmek için güç birliği yapalım.

"Her yıl Nisan ayında bazı ülkeler 1915 yılında yaşanan olaylara ilişkin Türkiye’yi karalamaya devam ediyor. Tarih bütün hakikati ile ortadadır. Soy kırım iddiaları iftiradır. İktidarın bu konudaki duruşunu destekliyoruz.

"İyi Parti elbette içeride siyasi rekabetini sürdürecek ancak dışarıdan Türkiye’ye parmak sallanmasına asla rıza göstermeyiz.

Onların yalanlarıyla milletimizin ve ekonominin gerçeklerini perdelemek mümkün mü? Yaptıkları her konuşmada her iftirada, her hakarette adeta yarıştılar. Türk milletinin bir bölümüne illet,, zillet, adiler gibi  yüzlerce hakaret havada uçuştu. Ülkenin cumhurbaşkanı tarladaki, pazardaki vatandaşlarını teröristlikle suçladı. Ama Iğdır ve Ahlat'taki duruşumuz bütün bu tuzakları boşa çıkardı. Onlar medyalarına ve manşetlerine güvendiler biz milletimize. İftiralarına karşı yüzlerine ayna tuttuk. Tuzakları ayaklarına dolandı. Bizi bir çukura itmek istediler ama biz< düşmedik. Biz milletimizin gözlerinin içine baktı ki o kulağı çekin, anne terliği atın dedik, 31 Mart akşamı gördük ki İyi Parti ve Millet ittifakı'na milletimiz itibar etti. Kardeşlik, sevgi, iyilik kazandı. Tehdit değil cesaret kazandı, tenceresi kaynamayan kadınlar, ekmeği çalınan babalar kazandı, ürünü para etmeyen çiftçiler kazandı, maaşı kuşa dönene işçiler kazandı, kafasına çay atılanlar kazandı. Asiye Teyzeler kazandı. 

Ayrıntılar gelecek...

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü