Akşener'den Soylu'ya: İktidara gelirsek erkeklerle hayvanların evliliği yasal olacakmış; psikiyatrları bunları muayeneye davet ediyorum

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta Mimar Sinan Camisi önünde vatandaşlarla buluşuyor.
Akşener'den Soylu'ya: İktidara gelirsek erkeklerle hayvanların evliliği yasal olacakmış; psikiyatrları bunları muayeneye davet ediyorum
2023-04-30 13:30:50   Güncelleme: 2023-04-30 13:30:50    

Akşener'in açıklamasından satır başları şöyle:

'İktidara gelirsek erkeklerle hayvanların evliliği yasal olacakmış! Psikiyatrları bunları muayeneye davet ediyorum.

Yalancının dibisiniz. Bize kalkıp dindarlık taslıyorsunuz! 

Bir yüzükle başlattığınız siyasi hayatınız gemiciklerle sürüyor! Amerika'da gökdelenler yaptıysan haramdır kardeşim haram! Biz bunlara bakmayacağız! 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla İyi Parti birinci parti, Kılıçdaroğlu da 13. cumhurbaşkanımız olacak inşallah. 

Sinan Ateş'i katledenlerin 15 Mayıs sabahı bulacağız! Bütün bunlarla şuculuk buculuk üzerinden Sinan Ateş'in katlini unutturmak istiyorlar. Dertlerinizi unutturmak istiyorlar. Enteresan bir durum. Bana Diyarbakır'ın orta yerinde aynı adamlar faili meçhul diyorlar, Isparta'ya gelince PKK'lı diyorlar. Ya faili meçhulcusündür ya PKK'lısındır. Ben ikisi de değilim! 

Recep Bey'in sağ elinde Hizbullah var. Bir terör örgütü. Gaffar Okan'ın katillerinin olduğu terör örgütü. Sol elinde PKK var. Kandil var, Apo var. Apo ile akraba olmuş bunlar.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü