aldatan eşinin telefonuna casus program yükledi!

eşinin telefonuna casus program yükleyip ihanet delili toplayan ayten t. için 6 yıla kadar hapis isteniyor.
Aldatan eşinin telefonuna casus program yükledi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

aldatan eşine boşanma davası accedil;an kadın succedil;lu bulundu. sabah#39;ın haberine gouml;re, istanbul#39;da yaşayan ayten-rahmi t. ccedil;ifti 19 yıllık evliydi ve uuml;ccedil; ccedil;ocukları vardı. evliliklerinin son douml;neminde şiddetli geccedil;imsizlik yaşadılar. ayten t. birkaccedil; kez evi terk etti. ancak hepsinde aileler araya girdi ve evine douml;nduuml;.

casus programla ouml;ğrendi

kocasının kendisini aldattığına dair şuuml;pheleri vardı. evde uyuduğu bir guuml;n şifresiz olan telefonuna casus bir program yuuml;kledi. program sayesinde telefondaki buuml;tuuml;n mesajlar ve fotoğraflar mail adresine geldi. kocasının kendisini aldattığından emin oldu ve boşanma davası accedil;tı. casus programla elde ettiği mesajları ve fotoğrafları, mahkemeye delil olarak sundu. 2 bin lira tedbir nafakası, 100 bin lira da maddi manevi tazminat istedi. boşanma davası suuml;ruuml;yor.

ve karşı hamle

ancak ayten t.#39;nin ve avukatının unuttuğu bir yasa vardı. boşanma davasında dosyaya konan ve yasak aşkı ortaya ccedil;ıkaran delillerin toplanma şekli succedil;tu. bunu bilen davalı koca rahmi t. ve avukatı karşı atağa geccedil;ti. casus program yuuml;kleyen ayten t.#39;yi şikayet etti. soruşturmanın ardından ayten t. hakkında quot;bilişim sistemindeki verileri bozma, yok etme, erişilmez kılma, sisteme veri yerleştirme vb. haberleşmenin gizliliğini ihlal etmekquot; succedil;larından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava accedil;ıldı.nbsp;


nbsp;