ALF’ten Kadıköy’de hamster eylemi! Suruç'a ithaf ediyoruz...

ALF'ten yapılan yazılı açıklamada 'Tutsak tutulan 8 hamsterın kurtarıldığı' belirtilerek 'Bu eylemi Suruç'ta yaşamını yitirenlere ithaf ediyoruz ve yaralananların bir an önce iyileşmesini diliyoruz' denildi.
ALF’ten Kadıköy’de hamster eylemi! Suruç'a ithaf ediyoruz...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

ALF Türkiye (Animal Liberation Front) hayvanların 'mal' olarak görülmesine,  alınmasına, satılmasına ve kafeslerde tutulmasına tepki göstererek Kadıköy'de 8 hamsterı kurtardığını açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bir hayvan ticarethanesi tarafından tutsak tutulan 8 hamsteri kaçırarak özgürleştirdik. Bu petshop daha önce de defalarca özgürleştirme eylemlerinin hedefi olmuş petshoptur. O hayvanları kaynak olarak görmekten vazgeçene kadar eylemlerimiz sürecek.

Hamsterler şu an itibarı ile özgürler. Eylemimizi Suruç ta katledilen yoldaşlarımız Alper Sapan, Evrim Deniz Erol, Serhat Devrim, Medali Barutçu ve diğer katledilenlere ithaf ediyoruz. Eylemde ağır yaralanan yoldaşımız Caner ve diğer yaralıların da bir an önce iyileşmesini diliyoruz. Onların hiçbirini tanımasak da içimizde desteklerini ve güçlerini hissediyoruz. Eylemlerimiz sürecek.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü