Alişan'ın Yeni Zelanda saldırganına küfür etmesi tepki gördü

Yeni Zelanda’nın ChristChurch eyaletinde iki camide yapılan terör saldırısına tepkiler büyürken, Alişan'ın sosyal medya hesabından saldırgana küfür etmesi tepki gördü.
Alişan'ın Yeni Zelanda saldırganına küfür etmesi tepki gördü
2019-03-15 19:21:10   Güncelleme: 2019-03-15 20:54:26    

Alişan, yaptığı paylaşımda, 'Sadece 1 dakikasını izleyince tüylerim ürperdi. Müslüman diye, ibadet ederken o kadar insanı öldürdüğünü sanan şerefsiz, orospu çocuğu, Allahsız piç, bilmiyorsun ki onlar şehit oldu. Ne kadar İslam düşmanı varsa kahrolsun İnşallah. Allah köklerini kurutsun.' diye yazdı.

Mesajını Instagram üzerinden de paylaşan Alişan, küfürleri nedeniyle 'Ağzına küfür yakıştı mı? Ayıp, yazıklar olsun' yorumlarına maruz kaldı. Öte yandan Alişan, yaşanan vahşet nedeniyle TRT Müzik ekranlarındaki yeni programının bugünkü bölümünü iptal ettiklerini açıkladı.

Diğer tepkiler şöyle;

Harun Tekin
'Bizim gibi olmayanlarla birlikte barış içinde yaşamayı becermek zorundayız. İnsanlığın en büyük meselesi olan fanatizme kafa yormak zorundayız. Nefret nefreti besler; besletmemeliyiz. Yeni Zelanda’da hayatını kaybeden canların mekanı cennet olsun.'

Metin Şentürk
''Bugün Cuma Namazı için camiye giden Müslüman kardeşlerime yapılan saldırıyı derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mekanları cennet olsun...'

Uraz Kaygılaroğlu
Yeni Zelanda’da yapılan katliamın görüntülerini şimdi izledim. Masum insanların bir bilgisayar oyunu gibi katledildiğine inanamıyorum. Lanet olsun. İnsanın insana yaptığını hiç bir canlı diğerine yapmıyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü