Alkollü sürücü motosikletten düştü: Bana komplo mu kuruyorsunuz?

Bursa İnegöl'de 2.55 promil alkollü olduğu anlaşılan Cem T. motosikletten düştü. Cem T. alkol testi yapılmasına 'Bana komplo mu kuruyorsunuz?' diyerek itiraz etti.
Alkollü sürücü motosikletten düştü: Bana komplo mu kuruyorsunuz?
2023-09-19 14:36:16   Güncelleme: 2023-09-19 14:36:16     ©DHA

Bursa İnegöl'deki Orhaniye Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde, 55 yaşındaki Cem T. kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybedince düştü. Gece yarısı meydana gelen kazada Cem T. hafif yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DHA'nın haberine göre Tedaviyi kabul etmeyen sürücü, polis ekiplerinin alkol testi yapmasına da izin vermedi. Ayakta zor durduğu gözlenen Cem.T. 'Bana komplo mu kuruyorsunuz?  Ben kızıma burs bulmaya çalışıyorum. Kızım için ölürüm. Kızımın eğitimi için yatar ölürüm burada. Kızımı fakülteye götüreceğim' diyerek hem polis hem de sağlık ekiplerinin müdahalesine itiraz etti. 

Güçlükle ikna edilen ve polisin elinden aldığı alkolmetre cihazını kendisi üfleyen Cem T.’nin 2.55 promil alkollü olduğu tespit edildi. İfadesi için emniyete götürülen Cem T.'ye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 TL cezai işlem uygulandı, ehliyetine de 6 ay süre ile el konuldu.