Alman Shani Louk'a tecavüz eden Hamas militanlarını İsrail öldürdü mü?

Alman Shani Louk'a tecavüz eden Hamas militanlarını İsrail öldürdü mü?
2024-08-18 10:20:32   Güncelleme: 2024-08-18 10:45:07    

Sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te bazı kaynaklarda Alman vatandaşı Shani Louk'a tecavüz edip çıplak görüntülerini sergileyen Hamas militanlarının öldürüldüğü iddia edilse de bunu doğrulayan bir açıklama henüz yapılmadı.

Diğer yandan bazı İsrail askerlerinin de tecavüzcü Hamas militanlarına tecavüz ettiği iddia edilen bazı görüntüler servis edildi.

Festivalde Shani Louk'u gören görgü tanığı onlarca Hamas militanının toplu tecavüzüne maruz kaldığını ve Beni öldürün diye bağırdığını açıklamıştı.

17 Mayıs 2024'te İsrail güçleri, Louk'un cesedini Gazze'deki bir tünelden çıkardı ve birkaç gün sonra memleketi Srigim'de toprağa verildi.

Ay sonunda İsrail, festival alanından çıkan yolda bir kafatası parçasının bulunmasına dayanarak Louk'un ölümü doğrulanmıştı.

Erkek arkadaşı yanındaydı

Louk, Meksika vatandaşı erkek arkadaşı Orión Hernández Radoux birlikte festivaldeydi. Louk annesiyle telefonda konuştu ve saklanacak çok az yer olduğunu ve Orion ile birlikte bir yer bulmaya çalıştıklarından bahsetti ancak hat kesildi ve Shani ile iletişim koptu. Daha sonra Shani ve Orion kaybolmuştu.

O günün ilerleyen saatlerinde, Louk'un yarı çıplak, ciddi bir kafa travması geçirmiş ve saçında kan bulunan cesedinin, Hamas militanları tarafından Gazze Şehri sokaklarında sergilendiğini gösteren bir video ortaya çıkmıştı.