Altın Koza Film Festivali'nde UFO paniği!

Altın Koza Film Festivali'nin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Altın Koza Film Festivali'nde UFO paniği!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-01-26 17:09:15    

Açılış törenin onur konuğu olan 'Yeşilçam'ın 4 Yoncası' olarak anılan Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın, Adanalılar'ın sevgi seliyle karşılaştı. Bu sanatçılara, ünlü aktörler Halit Ergenç, Sinan Tuzcu, Yiğit Özşener ve Yetkin Dikiciler eşlik etti. Törenin yapıldığı amfitiyatnonun semalarında UFO heyecanı da yaşandı. Dakikalar sonra havadaki cismin helikopter kamera olduğu anlaşıldı.

Altın Kozan Film Festivali'nin açılış töreni Merkez Park Amfi Tiyatro'da yapıldı. Yaklaşık 3 bin kişilik amfitiyatroda davetliler yerini alırken, binlerce kişi ünlü sinema sanatçılarını görebilmek için parka akın etti. Tören alanının girişinde festivalin evsahibi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, eşi Serpil ile belediye bürokratları davetlileri karşıladı. Açılış törenin onur konukları Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın, kavalyeleriyle birlikte Merkez Park'a klasik otomobillerle geldi. Kırmızı halıda yürüyen ünlü sanatçılara Adanalılar büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Türk Sineması'na damga vuran oyuncular da bu sevgiyi karşılıksız bırakmayın, uzatılan elleri sıktı, birlikte fotoğraf çektirdi, imza dağıttı.

'EN YAKIŞIKLI BENİM KAVALYEM'

Türkan Şoray, gecede kendisine kavalyelik eden aktör Halit Ergenç'i 'dünyanın en yakışıklı erkeği' diye övdü. Fatma Girik, kavalyesi Sinan Tuzcu'yu çok yakışıklı bulduğunu dile getirdi. Hülya Koçyiğit ise kavalyesi Yetkin Dikiciler ile birlikte sevenlerini selamlayıp, pamuk kozaları arasında objektiflere gülümsedi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Altın Koza Film Festivali'nin halk ile bütünleşmesinin çok önemli olduğunu vurguladı. Sinema sanatçıları ile Adanalıları festivalde buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Zihni Aldırmaz, önümüzdeki yıl Türk Sineması'nın 100'üncü yaşını görkemli bir şekilde kutlama sözü verdi.

UFO HEYECANI

Törenin yapıldığı açık hava tiyatrosunun üzerinde, yaklaşık 50 metre yükseklikte mavi ışıklar saçan bir cisim belirdi. Alanı dolduran kalabalık, ilk anda UFO heyecanı yaşadı. İlerleyen dakikalarda bu cismin helikopter kamera olduğu anlaşıldı. Davetliler, alçalıp, yükselen helikopter kamerayı merakla izledi. Bazıları kameralı cep telefonlarıyla bu anları kaydetmeye uğraştı.

Vehaber Menu