AMELİYAT DA SİZİ GENÇLEŞTİRMİŞ EFENDİM!

MHP lideri Devlet Bahçeli'yle Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in dokunulmazlık görüşmeleri sırasındaki diyalogları basına yansıdı.
Ameliyat da sizi gençleştirmiş efendim!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Dokunulmazlık görüşmelerinde, önceki gece MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş sohbet halinde görüntülenmişti. 

Hürriyet’ten Umut Erdem’in haberine göre Türkeş, Bahçeli’nin geçirdiği kalp ameliyatını hatırlatarak, "Geçmiş olsun" dedi. Bahçeli’nin iyi olduğuna yönelik yanıtının ardından Türkeş, Bahçeli’ye "yorgun göründüğünü" söyledi ve "Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız?" diye sordu. Türkeş, "Ameliyat da sizi gençleştirmiş efendim" deyince, ikili gülmeye başladı. 

İki siyasetçinin diyaloğunu görüntülemek için basın locasındaki foto muhabirlerinin hareketlenmesi üzerine de Bahçeli, Türkeş’e "Basın ikimizin fotoğrafını çekmek için neredeyse balkondan düşecek" dedi. 

 

7 Haziran seçimlerinden sonra geçici hükümet kurulurken AKP'nin bakanlık tekfini kabul eden Türkeş, MHP’den ihraç edilmişti. Türkeş, "MHP benim babamın partisidir, beni atmaya kimsenin gücü yetmez" derken, Bahçeli de "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?" demişti.

Vehaber Menu