Ankara bombacısını öven DBP'li gözaltına alındı!

DBP Van İl Eşbaşkanı Caziye Duman: ''Zinar 'Madem insanlarımız katlediliyor, bizim de cevap olmamız gerekiyor' diyerek, kendi halkı için canını feda etmiştir''
Ankara bombacısını öven DBP'li gözaltına alındı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ankara'da içinde sivillerin de bulunduğu 29 kişinin ölümüne sebep olan Abdulbaki Sömer'i öven DBP Van İl Eşbaşkanı Caziye Duman gözaltına alındı. Duman, canlı bombanın taziyesinde ''Zinar Raperin'in bu eylemiyle bu katliam politikalarına cevap olmuştur. Küçük çocuklar annelerinin karınlarında öldürüldüler. Bu anlamda Heval Zinar büyük bir direniş göstermiştir. 'Madem insanlarımız katlediliyor, bizim de cevap olmamız gerekiyor' diyerek, kendi halkı için canını feda etmiştir'' demişti. DHA'nın haberine göre, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer ile birlikte taziyeye katılan 11 kişinin dün gözaltına alınmasını ardından, bugün sabah saatlerinde de DBP Van İl Esbaskanı Caziye Duman evine yapılan operasyonda gözaltına alındı.

Caziye Duman'ın gözaltına alınması ile birlikte sayı 12'ye yükselirken, Duman'ın eşinin de gözaltına alınanlar arasında bulunduğu belirtildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü