Ankara duvarlarında LGBTİ'lere ölüm tehditleri!

Ankara'da duvarlara asılan afişler tedirginlik yarattı.
Ankara duvarlarında LGBTİ'lere ölüm tehditleri!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kendilerine Genç İslami Müdafaa diyen gerici bir örgütün Ankara soakklarına LGBTİ'ileri ölümle tehdit eden afişler asıldığı görüldü.

Sendika'da yer alan habere göre, IŞİD logosona benzeyen bir logo kullanan örgütün afişinde Lût kavminin çirkin işini yapanı görürseniz, faili de mef’ulü de öldürünüz” sözlerinin siyah zemin üzerine yazıldığı afişler Ankara’nın pek çok cadde, sokak ve durağına yapıştırıldı.

Gerici örgütün internet sitesinde de insanlar cinayet işlemeye davet edildi. Sitede yer alan “Lût kavminin kalıntıları” başlıklı yazıda şu ifadeler yer aldı: “LGBT olarak adlandırılan açılımını bile yazmaktan hâyâ ettiğimiz kuruluşun yapmış olduğu yürüyüş, Lût kavminin kalıntılarının hala günümüzde var olduğunu bizlere tekrar kanıtladı. Ahlaksızlığın zirvesini yaşayan bu insanlar mübarek Üç Ayların ismi olan Recep, Şaban ve Ramazan’ı da alay konusu etmekten geri kalmadılar. Batıl davada hâyâsızca olan bu yürüyüşe bizler Hak yolda kayıtsız kalamazdık. Bazı bölgelere bu konu ile ilgili afişlerimizi asarak, Müslümanların bu konuda sessiz kalmamaları gerektiğini, İslam’ın bu duruma kesinlikle müsaade etmediğini göstermek adına Tirmizi ve Ebu Davud da geçen bu Hadis-i Şerifi halkımız ile paylaştık. Temennimiz İslam’ın bizden istediği tavrı televizyonlarda hakkı haykıramayan hocalar yerine, Kur’an ve Sünnet ışığında öğrenmemizdir.”