Ankara'da köpeği arabayla sürükledi! Benim değil mi istediğimi yaparım....

Ankara'da bir kişi köpeği arabasına bağlayarak metrelerce sürükledi. Polise yapılan ihbarın ardından işkenceci 'Köpek benim değil mi istediğim gibi gezdiririm, bacakları açılsın diye bu şekilde yürütüyorum' dedi.
Ankara'da köpeği arabayla sürükledi! Benim değil mi istediğimi yaparım....
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ankara Batıkent'te yaşanan olayda bir hayvan hakları savunucusu  köpeğe yapılan işkence görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Olay sosyal medyada büyük tepki gördü.

Hayvan hakları savunucuları işkenceciyi polis ekiplerine ihbar etti, olay yerine gelen polis ekipleri aracı durdurarak tutanak tuttu.
 

İSTEDİĞİM GİBİ GEZDİRİRİM

Bir hayvan hakları savunucusunun işkenceciye yönelttiği  “Köpeğe neden böyle davranıyorsunuz?” sorusuna, "Köpek benim değil mi istediğim gibi gezdiririm. Kangal cinsi köpeğimi Sivas'tan yeni getirttim. Bacakları açılsın diye bu şekilde yürütüyorum" dedi.
 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA HENÜZ BİLGİ YOK

Hayvan hakları savunucuları köpeğe el konulup, barınağa teslim edilmesini isterken köpeğin sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi yok.

 

ANKARALI HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARINA ÇAĞRI

Sosyal medyada olay tepki toplarken diğer illerden hayvan hakları savunucuları köpeğin işkencecinin elinden alınması ve hukuki işlem başlatılması için Ankara'da yaşayan aktivistlere çağrı yaptı.