Annesi ve anneannesini öldüren kadın sağlık kontrolünde kendi parmağını koparıp yuttu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Ç. (31), uyuyan annesi Şeyda Ç. (56) ile anneannesi Medine K.'yi (77) bıçakla öldürdükten sonra parçalarını camdan dışarı attı. Tutuklanan Rabia Ç., sağlık kontrolü için götürüldüğü Devrek Devlet Hastanesi'ndeki muayenesi sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttu.
Annesi ve anneannesini öldüren kadın sağlık kontrolünde kendi parmağını koparıp yuttu
2023-08-13 19:45:59   Güncelleme: 2023-08-13 19:45:59     ©DHA

Zonguldak’ta gerçekleşen olay, saat 04.00 sıralarında Devrek İlçesi Çaydeğirmeni beldesindeki evde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Rabia Ç., annesi Şeyda Ç. ve anneannesi Medine K.’ya uyurken bıçakla saldırdı.

Ç., annesi ve anneannesini bıçakladıktan sonra parçalar keserek camdan dışarı fırlattı. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, dairenin kapısını kırarak eve girdiklerinde Rabia Ç.’yı elinde bıçakla yakaladı. Anne Şeyda Ç. ile anneanne Medine K.’nun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Rabia Ç. ise gözaltına alındı.

İki gün önce ziyaret için gelmiş

Medine K.’nun iki gün önce kızının evine ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirlerine sarılırken, jandarma ekipleri incelemeyi sürdürdü. Ceset parçalarının da atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve kumanya görüldü. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Tutuklandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde annesi Şeyda Ç. ve anneannesi Medine K.’yu bıçakla öldürüp cesetlerden kestiği parçaları camdan atan Rabia Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kendi serçe parmağını koparıp yuttu

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, Rabia Ç.’nın cinayet anında evde sela okuduğunu belirledi. Gözaltına alınan Ç.’nın ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi. Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi’ne götürülen Ç.’nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttuğu öğrenildi.