APARTMANA SIVI SÜREN KADININ DOMUZ YAĞI BÜYÜSÜ YAPTIĞI İDDİA EDİLDİ

Kezban M.'nin, kocası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kadının domuz yağı sürdüğü binada yaşadığı, kadını kocasından uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı iddia edildi.
Apartmana sıvı süren kadının domuz yağı büyüsü yaptığı iddia edildi
2020-04-10 06:27:04   Güncelleme: 2020-04-10 12:29:56    

Kayseri'de İldem Cumhuriyet Mahallesi'ndeki apartmanın sakinleri, dün asansör kapısına sıvı sürüldüğünü fark etti, apartmana ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda yüzü maskeli kadının poşetten çıkardığı sıvıyı asansörün kapısına, butonlarına ve merdiven korkuluklarına sürdüğü fark edildi, durum polise bildirildi. Olay yeri inceleme ekibi yaptıkları incelemede sürülen maddenin sıvı yağ olduğunu belirledi.

Ekipler, aynı mahalledeki diğer bir binada daha rastlanan benzer durumla da bağlantısının olduğu değerlendirilen kadının yakalanması için çalışma başlattı. Polis, kimliğini tespit ettiği K.M'yi (37) şehir merkezindeki evinde gözaltına aldı. Şüphelinin psikolojik problemlerinın olduğu iddia edildi.

Kameraya yansıyan görüntülerde kadının, apartmandaki asansör kapısı ile korkuluklara sıvı sürüp uzaklaşması yer alıyor.

BÜYÜ İDDİASI

Geceyi karakolda geçiren Kezban M, işlemlerinin tamamlanması ardından sabah Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin 'Neden yaptınız?' sorusunu yanıtlamayan Kezban M, 'mala zarar vermek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kezban M.'nin binaya bulaştırdığı maddenin domuz yağı olduğu tespit edildi. Kezban M.'nin, kocası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kadının domuz yağı sürdüğü binada yaşadığı, kadını kocasından uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı iddia edildi.