ARDA TURAN TAKİPÇİSİNİ TEHDİT ETTİ: SENİ BULACAĞIM!

Barcelona'da oynayan Arda Turan, sosyal medyadaki takipçisini 'Seni bulacağım, göreceksin' ifadeleriyle tehdit etti.
Arda Turan takipçisini tehdit etti: Seni bulacağım!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Arda Turan, La Liga'da sezonun en kötü 11'ine seçilmesinden sonra kendisini eleştiren Sertaç Saraç isimli takipçisini tehdit etti. Tartışmadan sonra Arda Turan'ın avukatının kendisini aradığını, olayın yanlış anlaşıldığını ve büyüdüğünü söylediğini yazan Saraç, konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayacağını belirtti. 

Arda Turan'a, "Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" yazan takipçisine karşılık ünlü futbolcunun cevap olarak, "Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin" dediği görüldü. 

Tehditten sonra takipçisi, Arda Turan'a "Sana da böyle tehdit etmek yakıştı. Herhangi bir hakaret etmeden fikrimizi de beyan edemeyeceksek hesabını kitlersin ya da bloklar geçersin. Bulmana da gerek yok eşkiyalık taslayacaksan adresimi veririm. Çok şükür Allah'tan başka kimseden korkumuzu yok"  yanıtını verdi.

Arda Turan ise bu yanıta karşılık şunları yazdı:

"Show'a devam demek reklam falan adresini vermene gerek yok ben dediğimi yaparım görürsün. Sen önce adam gibi eleştiri yapacaksın adam gibi cevap alacaksın. Show mow fikir değil. Show'un ne olduğunu anlarsın." 

Sertaç Saraç isimli kullanıcının daha sonra "Tehditlere devam et" dediği, ve tartışmanın burada kesildiği görülüyor. 

Dünyanın en yaygın futbol web sitesi olarak bilinen goal.com, bu sezon İspanya La Liga'da mücadele etmiş tüm oyuncuları analiz ederek yılın en kötü 11'ini belirledi. La Liga'nın bu sezonki hayal kırıklığı yaratan futbolcuları arasında Arda Turan da yer aldı.