ATA EMRE AKMAN'I 25 YERİNDEN BIÇAKLAYAN PSİKOPAT KATİL ERDOĞAN ÖZDEMİR'E 18 YILDAN 24 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Balıkesir'de, üniversite öğrencisi Ata Emre Akman sipariş götürdüğü sokakta öldüren Erdoğan Özdemir için iddianame hazırlandı. 18 yaşından küçük olan psikopat katilin 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı öğrenildi
Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayan psikopat katil Erdoğan Özdemir'e 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemi
2024-05-22 16:35:47   Güncelleme: 2024-05-22 17:48:38    

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçakla öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir hakkında istenen ceza belli oldu. Savcılık, Ata Emre Akman'ın sipariş götürdüğü sokakta Erdoğan Özdemir isimli saldırgan hakkında öldürülmesine ilişkin iddianameyi hazırladı.

Buna göre, 18 yaşından küçük olan saldırgan Erdoğan Özdemir için 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

NE OLMUŞTU?

Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta 11 Mayıs'ta zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken Erdoğan Özdemir tarafından önü kesilmişti.

Erdoğan Özdemir, Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamıştı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Akman'ın cenazesi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırılmıştı.

Görüntülerden kimliği tespit edilen E.Ö., ailesiyle yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.. Erdoğan Özdemir ve saklanmasına yardımcı olduğu ileri sürülen babası O.Ö. gözaltına alınmıştı.

'Kasten yaralama' ve 'Tehdit'ten 6 ayrı suç kaydı bulunan Erdoğan Özdemir ve babası, polisteki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edilmiş, Erdoğan Özdemir çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, babası serbest bırakılmıştı.

Daha sonra Orhan Ö. hakkında 'oğlunu azmettirdiği' iddiasıyla tutuklama kararı verilmişti.

Vehaber Menu