Ataklı: NASA uzayda dünya formatına uygun gezegen arıyor, Türkiye’de Diyanet kanalı 'Erkek boşadığı eşinin, eski eşinden olan kızı ile evlenebilir mi?' sorusuna cevap arıyor!

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Diyanet kanalında 'Erkek boşadığı eşinin, eski eşinden olan kızı ile evlenebilir mi?' sorusu üzerine koşulmasına tepki gösterdi.
Ataklı: NASA uzayda dünya formatına uygun gezegen arıyor, Türkiye’de Diyanet kanalı “Erkek boşadığı eşinin, eski eşinden olan kızı ile evlenebilir mi?” sorusuna cevap arıyor!
2023-11-27 12:35:39   Güncelleme: 2023-11-27 12:35:39    

Ataklı, 'Birkaç gün öne gördüm bu fotoğrafı sosyal medyada. İnsan bakınca gülüyor haliyle. Ama altına yazılanları okuyunca o gülme durumu yerini can sıkıntısına bırakıyor. Dünya nelerle uğraşıyor? Örneğin ABD, Mars’ta nasıl koloni kurulacağını planlıyor. NASA uzayda dünya formatına uygun gezegen arıyor. Japonlar, çelikten 100 kat daha sağlam materyal üretmeye çalışıyor. Almanlar, araçları daha az yakıtla daha uzağa nasıl götürebileceklerini tasarlıyor. Türkiye’deki Diyanet kanalı ise ‘Erkek boşadığı eşinin, eski eşinden olan kızı ile (yani üvey kızı) evlenebilir mi?’ sorusuna cevap arıyor' diye yazdı.